lkml.org 
[lkml]   [2019]   [Sep]   [9]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
Patch in this message
/
From
Subject[Patch 02/13] media: am437x-vpfe: Fix missing first line
Date
Previous generation of this driver were hard coded to handle
encoder/decoder were the first line never contains any data and
was therefore always skipped, however when dealing with actual
camera sensor the first line is always present.

Signed-off-by: Benoit Parrot <bparrot@ti.com>
---
drivers/media/platform/am437x/am437x-vpfe.c | 4 ----
1 file changed, 4 deletions(-)

diff --git a/drivers/media/platform/am437x/am437x-vpfe.c b/drivers/media/platform/am437x/am437x-vpfe.c
index ab959d61f9c9..0ecb75bf5abd 100644
--- a/drivers/media/platform/am437x/am437x-vpfe.c
+++ b/drivers/media/platform/am437x/am437x-vpfe.c
@@ -345,13 +345,9 @@ static void vpfe_ccdc_setwin(struct vpfe_ccdc *ccdc,
if (frm_fmt == CCDC_FRMFMT_INTERLACED) {
vert_nr_lines = (image_win->height >> 1) - 1;
vert_start >>= 1;
- /* Since first line doesn't have any data */
- vert_start += 1;
/* configure VDINT0 */
val = (vert_start << VPFE_VDINT_VDINT0_SHIFT);
} else {
- /* Since first line doesn't have any data */
- vert_start += 1;
vert_nr_lines = image_win->height - 1;
/*
* configure VDINT0 and VDINT1. VDINT1 will be at half
--
2.17.1
\
 
 \ /
  Last update: 2019-09-09 18:27    [W:0.263 / U:0.336 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site