lkml.org 
[lkml]   [2018]   [Jul]   [4]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
From
Date
SubjectRe: i.MX6 MIPI-CSI2 OV5640 Camera testing on Mainline Linux
On Wed, Jul 4, 2018 at 10:48 AM, Jagan Teki <jagan@amarulasolutions.com> wrote:
> On Wed, Jul 4, 2018 at 12:11 AM, jacopo mondi <jacopo@jmondi.org> wrote:
>> Hi Fabio,
>> thanks for pointing Jagan to my series, but..
>>
>> On Fri, Jun 29, 2018 at 06:46:39PM -0300, Fabio Estevam wrote:
>>> Hi Jagan,
>>>
>>> On Fri, Jun 1, 2018 at 2:19 AM, Jagan Teki <jagan@amarulasolutions.com> wrote:
>>>
>>> > I actually tried even on video0 which I forgot to post the log [4].
>>> > Now I understand I'm trying for wrong device to capture look like
>>> > video0 which is ipu1 prepenc firing kernel oops. I'm trying to debug
>>> > this and let me know if have any suggestion to look into.
>>> >
>>> > [ 56.800074] imx6-mipi-csi2: LP-11 timeout, phy_state = 0x000002b0
>>> > [ 57.369660] ipu1_ic_prpenc: EOF timeout
>>> > [ 57.849692] ipu1_ic_prpenc: wait last EOF timeout
>>> > [ 57.855703] ipu1_ic_prpenc: pipeline start failed with -110
>>>
>>> Could you please test this series from Jacopo?
>>> https://www.mail-archive.com/linux-media@vger.kernel.org/msg133191.html
>
> Will verify this on my board and let you know the result.

I have similar issue, it doesn't work.

\
 
 \ /
  Last update: 2018-07-04 08:58    [W:0.121 / U:6.708 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site