lkml.org 
[lkml]   [2018]   [Oct]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
SubjectRe: [PATCH] net: ethernet: fec: Add missing SPEED_
From
Date
On 10/18/2018 12:16 PM, LABBE Corentin wrote:
> On Thu, Oct 18, 2018 at 11:55:49AM -0700, Florian Fainelli wrote:
>> On 10/18/2018 11:47 AM, LABBE Corentin wrote:
>>> On Thu, Oct 18, 2018 at 11:39:24AM -0700, Florian Fainelli wrote:
>>>> On 10/18/2018 08:05 AM, Corentin Labbe wrote:
>>>>> Since commit 58056c1e1b0e ("net: ethernet: Use phy_set_max_speed() to limit advertised speed"), the fec driver is unable to get any link.
>>>>> This is due to missing SPEED_.
>>>>
>>>> But SPEED_1000 is defined in include/uapi/linux/ethtool.h as 1000, so
>>>> surely this would amount to the same code paths being taken or am I
>>>> missing something here?
>>>
>>> The bisect session pointed your patch, reverting it fix the issue.
>>> BUT since the fix seemed trivial I sent the patch without more test then compile it.
>>> Sorry, I have just found some minutes ago that it didnt fix the issue.
>>>
>>> But your patch is still the cause for sure.
>>>
>>
>> What you are writing is really lowering the confidence level, first
>> Andrew is the author of that patch, and second "just compiling" and
>> pretending this fixes a problem when it does not is not quite what I
>> would expect.
>>
>> I don't have a problem helping you find the solution or the right fix
>> though, even if it is not my patch, but please get the author and actual
>> problem right so we can move forward in confidence, thanks!
>
> Sorry again, I wanted to acknoledge my error but I did it too fast and late.
> And sorry to have confound you with Andrew.

No worries, here to help, let us know what your bisection points to. THanks
--
Florian

\
 
 \ /
  Last update: 2018-10-18 21:40    [W:0.072 / U:13.300 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site