lkml.org 
[lkml]   [2018]   [Oct]   [18]   [last100]   RSS Feed
Views: [wrap][no wrap]   [headers]  [forward] 
 
Messages in this thread
/
Date
From
SubjectRe: [PATCH] net: ethernet: fec: Add missing SPEED_
On Thu, Oct 18, 2018 at 11:55:49AM -0700, Florian Fainelli wrote:
> On 10/18/2018 11:47 AM, LABBE Corentin wrote:
> > On Thu, Oct 18, 2018 at 11:39:24AM -0700, Florian Fainelli wrote:
> >> On 10/18/2018 08:05 AM, Corentin Labbe wrote:
> >>> Since commit 58056c1e1b0e ("net: ethernet: Use phy_set_max_speed() to limit advertised speed"), the fec driver is unable to get any link.
> >>> This is due to missing SPEED_.
> >>
> >> But SPEED_1000 is defined in include/uapi/linux/ethtool.h as 1000, so
> >> surely this would amount to the same code paths being taken or am I
> >> missing something here?
> >
> > The bisect session pointed your patch, reverting it fix the issue.
> > BUT since the fix seemed trivial I sent the patch without more test then compile it.
> > Sorry, I have just found some minutes ago that it didnt fix the issue.
> >
> > But your patch is still the cause for sure.
> >
>
> What you are writing is really lowering the confidence level, first
> Andrew is the author of that patch, and second "just compiling" and
> pretending this fixes a problem when it does not is not quite what I
> would expect.
>
> I don't have a problem helping you find the solution or the right fix
> though, even if it is not my patch, but please get the author and actual
> problem right so we can move forward in confidence, thanks!

Sorry again, I wanted to acknoledge my error but I did it too fast and late.
And sorry to have confound you with Andrew.

\
 
 \ /
  Last update: 2018-10-18 21:16    [W:0.158 / U:1.272 seconds]
©2003-2020 Jasper Spaans|hosted at Digital Ocean and TransIP|Read the blog|Advertise on this site